Algemene voorwaarden – Connect Zomerfestival 2017


Algemene voorwaarden

Hieronder zie je de regels en afspraken die gelden tijdens de derde editie van het Connect Zomerfestival. Deze regels gelden niet alleen voor deelnemers, maar ook voor alle andere aanwezigen van het festival.

  • Gedurende het festival, ben je te gast bij de festivallocatie. Houd je aan de regels van de locatie en volg de aanwijzingen van de aanwezige medewerkers en de organisatie. De locatie is niet aansprakelijk voor eventuele schade, letsel of diefstal.
  • Gooi afval in daarvoor bestemde afvalbakken.
  • Wees respectvol tegenover de andere deelnemers, sprekers en de organisatie van het festival. Bij eventuele vragen of problemen kun je de organisatie van het festival aanspreken.
  • Een kaartje kopen voor het festival is alleen vooraf, via de website, mogelijk. Op locatie worden geen toegangskaarten verkocht.
  • Wanneer je niet in staat bent om deel te nemen aan het festival, is annulering van je inschrijving niet mogelijk. Wel kun je jouw toegangskaart aan iemand anders geven. We vinden het prettig als je dit doorgeeft aan de organisatie, zodat er geen verwarring ontstaat bij de ingang van het festival.
  • De organisatie behoudt zich het recht voor om het evenement tot een maand van tevoren te annuleren. Deelnemers die reeds een kaartje hebben gekocht, krijgen hun gemaakte kosten geretourneerd.

 

Eigen risico

Deelname aan het Connect Zomerfestival is voor eigen risico. De organisatie kan op geen enkele manier verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele calamiteiten, zoals bijvoorbeeld letsel, schade, diefstal, etc.

Als de veiligheid van deelnemers in het geding is (bijvoorbeeld bij extreme weersomstandigheden of andere levensbedreigende calamiteiten), behoudt de organisatie zich het recht voor, de toegang tot het festival te sluiten of het evenement te beëindigen.

Bij het kopen van een kaartje ga je akkoord met bovengenoemde voorwaarden.

Heb je vragen of opmerkingen over deze algemene voorwaarden? Stuur dan een mail naar sgetmeconnected@gmail.com