Een kijkje in de keuken bij het Bakery Institute


12/05/2017
15:00 - 18:30


 

Het is tijd voor een nieuw ‘Kijkje in de keuken’! Dé kans om bij een andere organisatie binnen te kijken waar vakgenoten (opleidings- en onderwijskundigen) actief zijn.

Dit keer gaan we op bezoek bij het Bakery Institute, hét opleidingsinstituut voor iedereen die zich wil ontwikkelen in het bakkersvak. Het opleidingsinstituut is opgericht voor en door de bakkerij en verzorgd opleiding voor zowel de professionals als enthousiaste thuisbakkers. Met het motto ‘Pak je voorsprong vanuit je oorsprong’, gaat Bakery Institute terug naar de basis in de grondstoffen en vaktechnieken waardoor je de theorie en basistechnieken van het bakkersvak op de juiste manier aanleert.

Als je naar het opleidingsaanbod kijkt, loopt het water je al in de mond. En dan hebben we het nog niet eens over de foto’s en video’s die het Bakery Institute op social media deelt (je bent gewaarschuwd). Bakkers, koekenbakkers, Franse bakkers, chocoholics en ijskonijnen kunnen hun lol op met het ruime aanbod opleidingen. Van een 1-daags programma tot een volledige omscholing in het 9-weekse programma voor carrière-switchers.

Ben jij benieuwd naar de organisatie achter het Bakery Institute? Wil je de bakkers in spé in actie zien? Wil je weten welke onderwijskundige/opleidingskundige uitdagingen er liggen? Kom dan op 12 mei naar het Bakery Institute in de voormalige fabriek van Verkade (Westzijde 174-A in Zaandam). Tamara Hoogerwaard geeft je dan graag een kijkje in haar keuken.

We starten vrijdagmiddag 12 mei om 15:00 (dan kunnen we de bakkers namelijk ook in actie zien). Vanaf 17:30 luiden we op de VersKade (www.deverskade.nl, op de benedenverdieping van de voormalige Verkade fabriek) het weekend in onder het genot van een drankje (voor eigen rekening).

Wil je dit kijkje in de keuken niet missen? Meld je dan hieronder aan.

Hopelijk tot vrijdag 12 mei!

www.bakeryinstitute.nl

 

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.