Wat is Connect?


Connect is een Community of Practice voor professionals in het HRD vakgebied: onderwijskundigen en opleidingskundigen. De Community of Practice is een online netwerk waar je als vakgenoten met elkaar in contact komt, ervaringen deelt en kennis uitwisselt. Je kunt een kijkje in de keuken nemen bij anderen en je professionele ontwikkeling stimuleren.

 

Voor elkaar en door elkaar

Alle leden delen eigenaarschap in de groep. Iedereen kan input leveren in de groep, een discussie starten, vragen stellen of een bijeenkomst organiseren. Er is er een kernteam om leden te verbinden en initiatieven te ondersteunen.

 

Bijeenkomsten

Regelmatig organiseren een aantal leden een inhoudelijke bijeenkomst waarbij telkens een ander thema uit het HRD vakgebied centraal staat. Connect gaat uit van wederkerigheid: de ene keer kom je iets brengen, de andere keer kom je iets halen. Daarnaast organiseert Connect regelmatig een gezellige informele borrel waarbij je kunt kennismaken met vakgenoten en onder het genot van een drankje kunt bijpraten met andere leden. Kijk in de Agenda voor de komende bijeenkomsten of organiseer zelf een bijeenkomst!

 

Lid worden?

Ben je op zoek naar andere HRD-ers en zoek je een netwerk om kennis en ervaringen te delen? Dan is Connect iets voor jou. Je wordt lid van het netwerk door je aan te melden bij de LinkedIn groep. Je bent dan altijd op de hoogte van de laatste activiteiten en lopende discussies in het netwerk. We verwelkomen je graag!

Klik hier voor de LinkedIn pagina en meld je aan bij de groep.